Despre

Home / Despre

Cine suntem?

Suntem o companie tânără, dar alcătuită din profesioniști cu o vastă experiență în industria materialelor promoționale. De la referenți de comerț exterior și reprezentanți comerciali, la graficieni și mașiniști cu o îndelungată activitate, aveți la dispoziție o întreagă arie de expertiză care să vă îndrume în alegerea unor soluții de calitate, indiferent de proiectul în care sunteți implicat.

De ce?

Pentru că este nevoie de o companie care să ofere o gamă largă de produse și servicii conexe. Am format relații cu producători externi de materiale promoționale de calitate, iar volumul mare pe care îl rulăm ne permite să practicăm prețuri convenabile pentru o calitate garantată.

Ce oferim?

Încercăm să acoperim toate nevoile acestei industrii. Suntem importatori direcți de Obiecte Promoționale (tricouri și electronice, pixuri, cadouri de lux și gadget-uri) și punem la dispoziție Sisteme de Prezentare pentru Evenimente și Expoziții.
Totodată, fie că aveți nevoie de sisteme de alarmă, accesorii de mobilier sau standuri, vă stăm la dispoziție cu o multitudine de Produse de Mercantizare
.
Comercializăm și Materiale de Producție ca folii PVC, compoziți, produse magnetice, electrice și de iluminare.
Aveți nevoie de Servicii de print, gravare, debitare, emboss, termotransfer, serigrafie? Majoritatea acestora le executăm “in house”, de aceea vă putem oferi un timp de producție și un cost reduse.

Nu în ultimul rând mai puteți găsi Promotional Merchandise de la Canon, Thomas, Braun, Sony și alții.

Mark & More Ideas

  • Str. Intrarea Serelor, nr. 2, sector 4, București
  • (+40) 21 255 7212
  • (+40) 21 255 7212
  • office@markideas.ro