MailChimp

Home / MailChimp

Notificare cu privire la prelucrarea datelor personale efectuată prin intermediul platformei de newsletter, MailChimp

În baza cerințelor GDPR, „vă informăm despre următoarele:

  1. Tipul de date cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră:

– Numele
– Prenumele
– adresa de email

– informații rezultate din utilizarea de către dvs. a e-mailurilor primite de la noi: este posibil să primim informații despre cum și când utilizați mesajul de e-mail. Informațiile mai pot include, de exemplu, adresa IP, ora, data, zona geografică, browser-ul utilizat și acțiunile pe care le-ați luat cu privire la email. Acest tip de informații ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre atât pentru dvs. cât și pentru ceilalți abonați ai noștri.

  1. Scopul și temeiul juridic al prelucrării datelor personale:

– pentru a vă trimite conținut informativ și promoțional în conformitate cu zona de interes acoperită de mesajele noastre.

– pentru a urmări interacțiunile dvs. în scop de marketing prin e-mail. Acest scop se derulează tocmai pentru a vă putea transmite un conținut personalizat.

Temeiul juridic al prelucrării îl constituie (după caz):

  • consimțământul dumneavoastră.
  • In baza legii 506/2004 art. 12 alin. 2
  • adresa dumneavoastră de email este publică
  1. Destinatarii datelor personale:

– datele personale vor fi procesate doar de către angajații companiei Mark & More Ideas SRL. Angajații au încheiate contracte de confidențialitate prin care se obligă să vă prelucreze datele doar în condiții de securitate și confidențialitate. Datele sunt disponibile și terței părți MailChimp, aceasta fiind proprietara platformei. Informații relevante despre terța parte găsiți la punctul 7.

  1. Perioada de stocare a datelor: până la momentul când veți decide să vă dezabonați. Puteți face acest lucru în orice moment.
  2. Întrebări și preocupări: Dacă aveți întrebări sau dacă doriți să actualizați, să ștergeți sau să modificați informațiile personale pe care le deținem sau aveți motive de îngrijorare cu privire la modul în care am tratat orice problemă de confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un mesaj fie utilizând formularul de aici, fie prin poștă sau prin e-mail la adresa:

În atenția: Responsabilului cu protecția datelor personale

SC MARK & MORE IDEAS SRL
Sediul social: Bucuresti, Intrarea Serelor nr. 2, Sector 4
Email de contact proprietar: office@markideas.ro

  1. Drepturile dumneavoastră:

–  de a ne solicita, în ceea ce privește datele cu caracter personal, accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a vă opune prelucrării, precum și a dreptului la portabilitatea datelor;

– de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere a Datelor Personale dacă veți considera că v-au fost încălcate drepturile.

– de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

  1. Datele dvs. personale vor fi partajate doar cu terța parte: Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp, o companie cu răspundere limitată din Georgia, SUA – care este proprietarul platformei online MailChimp. MailChimp declară că și-a certificat conformitatea cu acordul Privacy Shield dintre UE-SUA cu privire la protecția datelor personale.

Puteți contacta această terță parte dacă aveți întrebări sau comentarii sau dacă doriți să actualizați, să ștergeți sau să modificați informațiile personale pe care le dețin sau dacă aveți motive de îngrijorare cu privire la modul în care au tratat orice problemă de confidențialitate. Vă rugăm să le trimiteți un mesaj prin poștă sau prin e-mail la adresa:

MailChimp
Attn. Privacy Officer
privacy@mailchimp.com
675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Ultimul update al notificării: 27.02.2019